restaurant

Tweede Kerstdag serveren wij een 3,4 of 5-gangen Kerstmenu (€39,50, €49,50, of €57,50)
Klik hier voor onze arrangementen.

menukaart

 

(scrollen aub!)

MENU 2E KERSTDAG


Huisgemaakte wildpaté

Salade met gerookte eendenborst, eendelevermousse, en cantharellen

Gerookte zalm met mierikswortel

*******

Bospaddestoelen in bladerdeeg

Heldere wildbouillon

Coquilles St. Jacques met Noilly Prat-saus

*******

Hertenbiefstuk met wildjus

Tournedos met paddestoelensaus

Kabeljauw met een lichte mosterdsaus

*******

Assortiment Franse kazen

Dessert de Noël

*******

 

€39,50 - 3-gangen (voor of tussen, hoofd, na)
€49,50 - 4-gangen (voor, tussen, hoofd, na)

*********************************************

 

 

 

 

 

Wildkaart en wildmenu's (m.i.v. vr. 6 oktober)

MENUKAART:

 

.

 

.Voorgerechten


*Huisgemaakte wildpaté met veenbessencompôte    - € 9,50

*Wildcharcuterie (div. ham- en worst-soorten van wild)  - €13,50

Salade met gerookte eendenborst en eendenlevermousse  -   € 14,50

Gerookte forel met mierikswortelcrème   -  €11,50

*Wildbouillon garni  - € 8,50

Romige paddestoelensoep  - € 7,50

Gegratineerde uiensoep  -  € 6,50

Coquilles St. Jacques met Noilly Prat-saus  - € 14,50

Bospaddestoelen in bladerdeeg  -  €12,50


Hoofdgerechten
:

Gegrilde ribeye-steak met sjalottenjus   - €19 ,50

Tournedos met groene pepersaus    - €28,50

*Wilde eendenborst en -boutje met portjus en pruimen  -  €23,50

*Hertenbiefstuk en-sukade met kastanjepuree  -  €27,50

*Wild zwijnsrack met wildjus  -  €25,50

*Reepeper met wildgarnituur  -  €20,50

*Fazant "Metternich"   -  €26,50

Kalfstong met mosterd en kappertjes   -  € 21,50

Geconfijte eendenboutjes met zuurkool  -  €22,50

Gebakken zalm met beurre blanc   - € 20,50

Kabeljauwrugfilet met een zachte mosterdsaus    -  € 22,50

Vegetarisch gerecht   - € 17,50

 

Nagerechten:

In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-iis - € 7,-

Kersenbavarois met vanille-ijs   - € 8,50

Crème brûlée  -  € 8,-

Nougat glacé-  € 7,5

Poire 'Belle Hélène"  -  € 9,-

IJscoupe "De Gravin"  -  € 6,50

Kaasplank  - €9,50

 

 

WILDMENU'S

3-gangen wildmenu à € 36,50

Huisgemaakte wildpaté met veenbessencompôte
of
Wildcharcuterie

*******

Reepeper met wildgarnituur
of
Wilde eendenborst met portjus en pruimen

*******
Crème brûlée
of
Nougat glacée

 

4-gangen wildmenu à €48,50

Wildcharcuterie
of
Salade met gerookte eendenborst en eendenlevermousse
of
Huisgemaakte wildpaté

*******

Wildbouillon garni
of
Bospaddestoelen in bladerdeeg

*******

Hertenbiefstuk en -sukade met kastanjepuree
of
Fazant Metternich
of
Wildzwijns-rack met wildjus

*******

Kersenbavarois met vanille-ijs
of
Poire Belle Hélène
of
Kaasplank