restaurant

Wij serveren een 3-gangenkeuze menu voor €28,50. Speciaal voor hotel gasten serveren wij ook een 2-gangenkeuze menu voor €23,50
Klik hier voor onze wild-arrangementen.

menukaart

 

Buiten de kaart is er ook een wisselend 3-gangen keuzemenu à € 29,50
Onderaan de kaart vindt u de 2 wildmenu's.

 

Voorgerechten

 

 

Huisgemaakte wildpaté met veenbessencompôte    - € 9,50

 

 

Wildcharcuterie (div. ham- en worst-soorten)  - €13,50

 

 

Salade met ger. eendenborst, eendenlevermousse en cantharellen   - € 14,50

 

 

Gerookte forel met mierikswortelcrème   -  €12,50

 

 

Heldere wildbouillon  - € 8,50

 

 

Knoflooksoep uit Toulouse  € 6,50

 

 

Romige paddestoelensoep - € 7,50

 

 

Bospaddestoelen in bladerdeeg   € 13,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

 

Runderentrecôte met rose pepersaus   - €24,50

 

Wilde eendenborst met portjus en pruimen  -  €23,50

 

Hertebiefstuk met wildjus en kastanjepuree  -  € 27,50

 

Rugfilet van everzwijn met paddestoelensaus  -  € 23,50

 

Reepeper met wildgarnituur  -  € 20,50

 

Fazant met zuurkool en worst  -  € 26,50

 

Kalfstong met mosterdsaus en kappertjes   -  € 21,50

 

Geconfijte eendenboutjes met zuurkool  -  €22,50

 

Zuurkool met gerookte forel  -  € 18,50

 

Gebakken zalm met witte wijn-botersaus   - € 20,50

 

Vegetarisch gerecht - € 18,50

 

 

Nagerechten:

 

In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-iis - € 7,50

 

Passievruchtencharlotte met frambozenijs   - € 8,50

 

Poire Belle Hélène - € 9,-

 

Crème brûlée  -  € 8,-

 

Nougat glacé-  € 7,50

 

Gember met dunne room  - € 7,-

 

IJscoupe "De Gravin"  -  € 6,50

 

Kaasplank  - €9,50

 

 

 

 

WILDMENU'S

 

 

3-gangen wildmenu à € 36,50

 

Huisgemaakte wildpâté met veenbessencompôte 
of
Wildcharcuterie

*******

Reepeper met wildgarnituur
of
Wilde eendenborst met portjus en pruimen

*******

Crème brûlée
of
Nougat glacée

 

 

4-gangen wildmenu à € 48,50

 

Wildcharcuterie
of
Salade met ger. eendenborst, eendenlever en cantharellen
of
Huisgemaakte wildpâté

*******

Heldere wildbouillon
of
Bospaddestoelen in bladerdeeg

*******

Hertenbiefstuk met wildjus en kastanjepuree
of
Fazant met zuurkool en worst
of
Rugfilet van everzwijn met paddestoelensaus

*******

Passievruchtencharlotte met frambozen-sorbet
of
Poire Belle Hélène
of
Plankje Franse kazen