restaurant

"Wild eten in de Achterhoek" menu v/a € 42,50
of
à la carte dineren (o.a 3-gangenkeuze menu €32,50)
Kerst 2019 Bij de Gravin van Vorden

menukaart

Wildmenu 2019

3 gangen € 42.50 pp  //  4 gangen € 49.50 pp

Minimaal 2 pers per tafel

Voorgerechten

€ 11.50

Hertencarpaccio, frambozen/walnoten dressing

of

Wintersalade met Ree bitterballetjes en cranberry chutney

of

Kwartel-hazelnoten paté, kwartelboutje en rode wijn stroop

~~~~

Soepen

€ 9.50

Kruidige wild bouillon met kwarteleitje

of

Knolselderij crème soep, plakjes gerookte ree worst

~~~~~

Hoofdgerechten.

€ 26.50

Hazebout en spekkoeksaus

of

Wild zwijn biefstuk met bospaddenstoelensaus

of

Fazantenfilet, gebakken mango & tijm jus

of

Gekonfijte eendenbout & gebakken borst

bosbessen balsamicosaus

~~~~

Nagerechten

€ 8.50

Pindarotsjes parfait

of

Peren/amandeltaartje met chocolade saus

 

Alle wild hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte aardappeltaart,

rode kool of zuurkool, spruitjes en stoofpeertje

 

à la carte

Menu

Voorgerechten€ 9.50

Licht gegrilde en gemarineerde kalfscarpaccio, basilicum dressing

Zalm trio – gemarineerde, gerookte en tartaar met  dragon mayonaise

Salade van 2 geitenkaasbereidingen met balsamico stroop. (V)

 

Soepen.  € 7.50

Tom ka kai  ( Thaise kippenbouillon  )

Afrikaanse pompoensoep met kaneel (V)

 

Hoofdgerechten € 20.50

Achterhoeks wildpeper

(supplement € 2.50)

Diamanthaasfilet, Cafe de Paris kruidenboter

Varkenshaas in spek gerold, veenbessen saus

Wilde spinazie, courgette, feta taartje, pittige geroosterde walnoten rode ui chutney (V)

Verse tagliatelle, gamba’s, sud’n sol tomaten, spinazie en feta,

Gegrilde zalmfilet,kruidenhoedje en limoen saus

 

Desserts € 7.50

Chocolade brownie en vanille bourbon roomijs

Trio van sorbet,  passievruchten coulis

Coupe tiramisu met amarena kersen

Kaasplankje min. 2 pers.

Supplement € 3.50 pp.

Alle gerechten worden geserveerd met aardappeltaart, verse seizoen groenten, frisse salade en friet

(V) = Vegetarisch

U kunt ook een 3 gangen menu samenstellen

€ 32.50 p.p

 

Wereld Buffetten

De Gravin van Vorden

is op reis en elke

maand maken we een stop met een rond de

Wereld buffet.

€ 27.50 p.p.  ( 65+  € 15.00 p.p. )

Tussenstop

1 december

Italié

15 december

Christmas in America

26  januari

Stamppotten uit Nederland

16 februari

Piring dari uit Indonesië

Schrijf op tijd in en kom genieten van onze overheerlijke buffetten,

we starten om  17.00 uur.

Restaurant “ De Gravin van Vorden “

T   0575-551227

M. restaurant@degravinvanvorden.nl

Stationsweg 24

7251 EM Vorden.